Bliv hjælper i KFUM

Vi kan altid bruge hjælpere i Herning KFUM...
Vi vil gerne kunne tilbyde jeres børn så gode betingelser som mulig i Herning KFUM Fodbold. Det kræver penge og ikke mindst engagerede frivillige hjælpere derfor ønsker vi din/jeres hjælp til diverse opgaver. Vores mål er at skabe en gruppe på ca. 400 personer blandt forældre, trænere, ledere, spillere mv. som vi kan kontakte via mail når vi har opgaver der skal løses.

Hvis du siger ja til at hjælpe, er det ikke ensbetydende med, at du siger ja til at deltage i samtlige opgaver, men blot en accept af, at vi må kontakte dig via mail når vi har en opgave der skal løses.


Det er helt frivilligt...

om du vil hjælpe med de enkelte opgaver. De opgaver vi har via MCH falder 50 % af din indtjening til netop det hold du ønsker at støtte. Hvis du ønsker, at alle penge skal gå i klubkassen, så kan dette også lade sig gøre.

Ønsker du at tilmelde dig "hjælpergruppen", så send en email til Kim Vestergaard på kimvo@youmail.dk indeholdende navn, adresse, mobilnummer samt hvem du ønsker at støtte. Hvis du vil støtte dit barn er det vigtigt, at du skriver barnets køn og årgang i mailen - dette er f.eks. vigtigt, hvis man ønsker at spare sammen til en udlandstur om 3-4 år. Ved at skrive barnets årgang er du/I sikker på at pengene tilfalder netop dit barns hold.


Hjælpeopgaver

Hen over året har vi følgende opgaver der skal løses og som vi skal bruge DIN hjælp til!!

MCH Koncerter
Nogle gange om året afholder MCH nogle store koncerter, hvor vi hjælper med både servering,kontrol, p-vagt, boder mv. Varighed 4-12 timer. Min. alder 18 år.
Ansvarlig: Kim Vestergaard, email: kimvo@youmail.dk


MCH Arena
Efter FCM`s hjemmekampe står vi for at rydde op på stadionefter kampen. Varighed ca. 1 time. Alle kan deltage og alle vil modtage en billet til dagens superligakamp, øl/vand samt pølser efter endt arbejde.
Ansvarlig: Holger Merrild tlf: 23969311MCH Servering
5-6 gange om året for vi mulighed for at stille med serveringspersonale til arrangementer afholdt af MCH (julefrokoster, messer og lign. arrangementer). Varighed 4-5 timer. Min. alder 18 år.
Ansvarlig: Kim Vestergaard, email: kimvo@youmail.dk

Følg os på Facebook
-og vær en del af klubben