Velkommen i klubben

Som ny i Herning KFUM Fodbold kan du have nogle spørgsmål til Klubben.
Mange af svarene kan du finde her på hjemmesiden eller på info-tavlerne i KFUM Idrætscenter. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte centerleder Randi Pedersen eller Toke Kjær Juul (bestyrelsen), se under kontakt på hjemmesiden.

Du kan læse mere om Herning KFUM Fodbold her: KFUM 100 år i 2012 Herning KFUM Fodbold er en af Hernings største fodboldklubber, og der er også plads til dig :)Herning KFUM Fodbold fyldte 100 år

Fodbolden i Herning KFUM kan spores helt tilbage til 1911. På dette tidspunkt var det et tilbud under Herning KFUM, som var en folkekirkelig ungdomsorganisation i byen.

Fodbold klarede sig rimeligt, men havde også i store perioder vanskelige forhold i byen og lukkede derfor på et tidspunkt helt ned.


Opblomstring

Da KFUM´s Idrætsforening blev stiftet som en underafdeling under KFUM i Herning den 4. november 1943, blomstrede fodbolden op igen til trods for, at landet var besat.

Ovenstående er et uddrag fra starten af den historie, der er blevet fortalt om Herning KFUM Fodbold i en to-binds udgave af Jyske Fodboldklubber. 100 års jubilæet blev fejret den 2. juni 2012
Du kan læse mere Her

Følg os på Facebook
-og vær en del af klubben